Mitchell Zuckoff,Rob de Ridder's 13 Hours (Dutch Edition) PDF

By Mitchell Zuckoff,Rob de Ridder

ISBN-10: 9045210169

ISBN-13: 9789045210162

Lange tijd werd gedacht dat een anti-islamfilm tot spontane rellen had geleid, die uitliepen op een kleine opstand waarbij de ambassadeur van de Verenigde Staten in Libië om het leven kwam.

In 13 Hours beschrijft New York Times-bestsellerauteur Mitchell Zuckoff voor de eerste keer wat er in de nacht van eleven september 2012 écht gebeurde: hoe een handvol mannen zichzelf geconfronteerd zag met een georganiseerde groep terroristen die doelgericht de ambassade aanvielen.

13 Hours is verfilmd door Michael Bay met onder ander John Krasinksi en James Badge Dale.

Op eleven september 2012 vielen terroristen het US kingdom division distinctive challenge Compound in Libië aan, in de stad Benghazi. Ook het geheime CIA-hoofdkwartier kwam onder vuur te liggen, waarop een workforce van zes ex-militairen, ingehuurd om de veiligheid van de Amerikaanse ambassadeur en burgers te waarborgen, een moeilijke beslissing moest nemen: zich overgeven of vechten tegen een enorme overmacht. In een tijdsbestek van thirteen uur gaven zij blijk van een uitzonderlijke moed en dapperheid, om een grotere tragedie te voorkomen.

13 Hours is het aangrijpende, waargebeurde verhaal van zes dappere mannen die tegenover een enorme overmacht kwamen te staan in Benghazi en weigerden zich over te geven.

Show description

Read Online or Download 13 Hours (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Stan Lauryssens's Dali & I (Dutch Edition) PDF

Stan Lauryssens verkoopt valse schilderijen van Salvado Dalí onder het motto dat kunst waard is wat de gek ervoor geeft. Hij vliegt de gevangenis in. Zodra hij uit voorarrest komt, vlucht hij halsoverkop naar een vriendin in Spanje en koopt een villa op de kale berg boven Cadaqués. Zijn enige buurman woont aan de voet van de berg.

Read e-book online Jane Eyre (Prisma klassieken) (Dutch Edition) PDF

Jane Eyre is als type verwaarloosd en vernederd, maar geknakt is ze nooit. Na haar ruwe jaren op kostschool vindt ze werk als gouvernante en ontdekt ze de liefde van haar leven: de duister en sardonische meneer Rochester. Maar Rochester koestert een monsterlijk geheim, verborgen op de zolder van Thornfield corridor - een geheim dat de geliefden uit elkaar dreigt te drijven.

Download e-book for kindle: (Psycho)motorische begeleiding bij kinderen (Dutch Edition) by Griet Dewitte,Kaat Dewitte,Wouter Carton,Ann Vandesteene

De visie op psychomotorische begeleiding bij kinderen is de voorbije tien jaar aanzienlijk geëvolueerd. Taakgerichte interventies zijn duidelijk op de voorgrond getreden en facts established treatment is ook binnen de psychomotoriek niet meer weg te denken. Dit boek baseert zich hier duidelijk op en vertrekt vanuit het handelingsgericht onderzoek bij het opstellen van het klinische beeld.

Goldberg (Dutch Edition) by Bert Natter PDF

Ooit schreef Sebastian Savage in een boek over Bach dat hij diens beroemde leerling Goldberg als een volkomen oninteressant fenomeen beschouwde. Na de tragische dood van zijn zus besluit Savage een kwart eeuw later in Dresden op zoek te gaan naar de sporen die het legendarische wonderkind heeft achtergelaten in archieven, brieven, documenten en in de straten van de barokke stad.

Extra resources for 13 Hours (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

13 Hours (Dutch Edition) by Mitchell Zuckoff,Rob de Ridder


by James
4.2

Rated 4.43 of 5 – based on 45 votes

Related posts